Irodai-Szőnyeg

Irodádat is hangulatossá teheted irodai szőnyeg segítségével.

 

Irodádat is komfortosabbá teheted egy dizájnos és ízléses irodai szőnyeg segítségével. Bármekkora méretű is az iroda, a szőnyeg nyújtotta komfortérzetről semmiképpen sem kell lemondanod. Webáruházunk többféle típusú irodai szőnyeg kínálatában megtalálod a környezetedbe legjobban illőt.

Nagyobb felülethez ideális választás lehet az irodai padlószőnyeg. Padlószőnyegeink többféle színben kaphatóak, de mindegyiknek adott a szélessége. Természetesen a helyszínen igény szerint tudod alakítani. Az irodai padlószőnyeg lerakását több módon is megoldhatod. Ha esetleg egy keskenyebb helyre szánod a szőnyeget, akkor nézd meg a 80 x 150 cm-es irodai futószőnyegeinket. Ha ettől nagyobb felületet szeretnél szőnyeggel borítani, akkor két nagyobb méret közül választhatod ki, hogy melyik illene jobban irodád méretéhez.

Bármelyik méretű irodai szőnyeget is választod, fontos, hogy összehangold a bútorok stílusával a falak színével, és egyéb kiegészítőkkel.  Fontos az irodai szőnyeg kiválasztása előtt átgondolnod, hogy mekkora forgalmú helyre szánod. Ez főleg azért fontos, hogy nagyobb igénybevételű iroda esetén olyan szőnyeget válassz amin nem látszódik annyira a szennyeződés. A legtöbb esetben csak fel kell porszívózni, és az átlagos napi szennyeződés el is tűnt. Mindegy, hogy egyszerűbb, klasszikusabb vagy elegánsabb szőnyegre esik a választásod, melegségével barátságossá fogja tenni irodádat.